liha (nt veise- või kanaliha, küpsetusvalmis) 150 g ~1 ports
tomat 100 g ~1 keskmine
kurk 80 g ~½ kurki
jääsalat 40 g ~1 peotäis
hapukoor 40 g ~2 sl
oliiviõli 10 g ~1 sl
Röstitud küüslaugu maitseaine (Santa Maria) maitse järgi
Meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Koori bataat ja lõika 2cm paksused sektorid, määri kokku oliivõliga ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 20 minutit või grilli elaval tasasel tulel või prae pannil kuni küps.
2. Küpseta liha vastavalt pakil olevatele juhistele ja eelistusele.
3. Viiluta tomat, kurk ja jääsalat, sega hapukoorega kokku slalatiks, maitsesta soolaga.
4. Maitsesta valmis bataat röstitud küüslaugu maitseainega.
5. Serveeri bataat ja liha salatiga.