krevetid 100 g ~1 peotäis (või kanafilee 120 g, kui eelistad liha)
paprika 80 g ~pool paprikat
suvikõrvits 80 g ~pool väiksemat
sibul 40 g ~veerand väikesest
oliiviõli 6 g ~1 teelusikas
sool (Santa Maria) näpuotsaga
SERVEERIMISEKS
rukkileib 50 g ~1 viil
või 5 g ~pool teelusikat
Valmistamine:1. **Valmista püreesupp:** haki tomat, porgand, sibul ja paprika väikesteks tükkideks. Kuumuta potis oliiviõli ja prae köögivilju 3–4 minutit. Lisa vesi või puljong ja hauta 15–20 minutit, kuni kõik on pehme. Püreesta saumikseriga, lisa köögikoor ning maitsesta soola ja musta pipraga (soovi korral ka basiiliku või ürdisoolaga).
2. Tükelda paprika, suvikõrvits ja sibul. Lükka need koos krevettidega grillvardasse ja küpseta ahjus, grillil või pannil 4–5 minutit, kuni krevetid on kuldsed. *Kui kasutad liha, küpseta seni, kuni see on täiesti valmis.*
3. Soojenda püreesupp. Rösti leib ja määri sellele või.
4. Serveeri supp grillvarraste ja röstleivaga.