Koduleht » Retseptid » Frittata peekoniga

Frittata peekoniga

20

Koostisosad:

  • muna 3 tk (180 g) ~3 suurt
  • peekon 40 g ~1–2 viilu
  • tomat 100 g ~1 keskmine
  • sibul 50 g ~½ keskmist
  • spinat 40 g ~väike peotäis
  • kookosõli 6 g ~1 teelusikas
  • basiilik (Santa Maria või värske) näpuotsaga
  • sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:1. Haki sibul, lõika tomatid kuubikuteks ja peekon ribadeks.
2. Pane pann tulele ja aja kookosõlikuumaks.
3. Lisa pannile sibul ja hauta umbes 4 minutit. Lisa kuubikuteks lõigatud tomatid. Keeda segu, kuni enamus vedelikust on aurustunud. Tõsta segu kaussi ja sega juurde basiilik.
4. Puhasta pann ja pane siis uuesti tulele kuumenema.
5. Prae pannil tükeldatud peekon.
6. Klopi munad kausis lahti ning lisa siis maitseained, tomatisegu, spinat ja peekon.
7. Vala munasegu pannile ning küpseta madalal kuumusel, kuni alumine pool on hüübinud. Keera frittata ümber ja küpseta ka teine pool.
Kalorid:555
Rasvad:40 g
Valgud:36 g
Süsivesikud:12 g