Valmistamine:1. Pane ahi soooja 200 kraadi peale ja koori kartulid ja lõika umbes 0.5 sentimeetri paksused friikartulid, pane kartulid külma vette ligunema 10-20 minutiks, aga saab ka ilma leotamiseta.
2. Kui kartulid on veest väljas, siis kuivata need korralikult köögipaberiga, sega oliiviõli ja soolaga ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 15-20 minutit või kuni kartulid on kuldpruunid.
3. Senikaua lõika kanafileest peened ribad ja prae pannil oliivõlis 7-9 minutit-kuni kuldruunid, maitsesta soola ja pipraga.
4. Viiluta kurk ja tomat, haki jääsalat ning sega kokku salatiks.
5. Valmista satay kaste- sega maapähklivõi, jahvatatud ingveri, tšilli, sojakastme, mee ja laimimahlaga, tee vedelamaks kuuma veega.
6. Pane friikad taldrikule, nende peale aseta kana, siis satay kaste ja majonees ning kõrvale salat.