Koduleht » Retseptid » Fetasalat ubade ja maisiga

Fetasalat ubade ja maisiga

20

Koostisosad:

  • punased oad, keedetud 100 g ~4 sl
  • mais 80 g ~3 sl
  • kurk 100 g ~1/3 keskmist
  • feta juust 40 g ~2 sl
  • roheline sibul 15 g ~1 vars
  • koriander maitse järgi
  • laimimahl 10 g ~2 tl
  • oliiviõli 10 g ~1 tl (soovi korral mahlasuse lisamiseks)
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
  • sool maitse järgi
Valmistamine:1. Kurna ja loputa oad ning loputa külmutatud mais koos ubadega
2. Prae oad ja mais pannil keskmise kuumusega 2 minutit, maitsesta soolaga ja tõsta segu pannilt kaussi jahtuma.
3. Siis viiluta kurk, haki koriander ja roheline sibul.
4. Lõika feta juust väikesteks tükkideks.
5. Sega kõik komponendid kausis kokku, maitsesta laimimahla, soola ja musta pipraga.
Kalorid:690
Rasvad:42 g
Valgud:40 g
Süsivesikud:36 g