Koduleht » Retseptid » Fajita kana

Fajita kana

30

Koostisosad:

  • kanafilee 150 g ~1 tükk
  • paprika 80 g ~½ paprika
  • tomatipüree 40 g ~2 sl
  • fajita maitseaine 5 g ~1 tl
  • oliiviõli 5 g ~1 tl
  • riis 50 g ~½ dl
  • sool näpuotsaga
  • hapukoor 40 g ~2 sl
  • Avokaado-maisisalat:
  • avokaado 70 g ~½ tk
  • punane sibul 30 g ~¼ sibulat
  • mais 50 g ~2 sl
  • kirsstomatid 80 g ~4–5 tk
  • värske koriander 5 g ~paar vart
  • tšilli (pulber või värske) maitse järgi
  • laimimahl 10 g ~2 tl
  • sool ja pipar maitse järgi
  • Meresool (Santa Maria)
Valmistamine:

1. Lõika kana ja paprika 1cm paksusteks ribadeks ja sega tomatipüreega, maitsesta fajita maitseainega ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 15-20 minutit või seni kuni valmis.
2. Pese ja pane keema riis soolvette.
3. Puhasta ja tükelda avokaado, haki peeneks sibul ja koriander, sulata mais, lisa kirsstomatid ning sega kõik kokku, maitsesta tšilli, soola, pipra ja laimimahlaga.
4. Serveeri kana salati, riisi ja hapukoorega.
Kalorid:520
Rasvad:27 g
Valgud:44 g
Süsivesikud:25 g