Koduleht » Retseptid » Eksootiline sea-riisivokk

Eksootiline sea-riisivokk

25

Koostisosad:

  • sealiha 150 g ~1 peopesa
  • riis (keedetud) 180 g ~1 kauss
  • porgand 70 g ~1 väike
  • paprika 80 g ️ ~pool paprika
  • suvikõrvits 100 g ~pool väiksemat
  • porru 50 g ~½ varreosa
  • ananass 80 g ~2 sektorit
  • kookosõli 10 g ~1 teelusikas
  • mesi 10 g ~1 teelusikas
  • tšilli (Santa Maria) ️ maitse järgi ~näpuotsatäis
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi ~näpuotsatäis
Valmistamine:

1. Pese riis ja pane soolaga maitsestatud vesi potiga keema. Keeda riisi umbes 15 minutit.
2. Lõika sealiha ribadeks. Tükelda porgand, porru, suvikõrvits, ananass ja paprika.
3. Sega väikeses kausis mesi, soja ja tšillimaitseaine kastmeks.
4. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
5. Lisa pannile sealiha ribad ja prae neid umbes 5 minutit. Seejärel lisa pannile ka porgand, porru, suvikõrvits, ananass ja paprika. Maitsesta soolaga ning jätka praadimist, kuni sealiha on küps.
6. Serveeri vokiroog keedetud riisi ja kastmega.
Kalorid:570
Rasvad:16 g
Valgud:36 g
Süsivesikud:68 g