hakkliha (veis või seguhakkliha) 100 g ~1 portsjon
hapukoor 40 g ~1,5 sl
kurk 80 g ~1/3 keskmist
paprika 80 g ️ ~1 väike
koriander maitse järgi
sool maitse järgi
tšilli maitseaine (Santa Maria) ️ maitse järgi
ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:1. Sega saumiksriga keedetud bataat, 2–3 muna, pisut kaerajahu ja ürdisool (Santa Maria), kuni saad ühtlase taina.
2. Kuumuta pannil oliiviõli ja prae bataaditainast pannkoogid keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldpruuniks.
3. Haki kurk, paprika ja koriander.
4. Prae hakkliha pannil läbi ja maitsesta soola ning tšillimaitseainega (Santa Maria).
5. Tõsta pannkoogile hapukoor, pruunistatud hakkliha, hakitud kurk, paprika ja koriander ning keera pannkook ettevaatlikult rulli.