Koduleht » Retseptid » Brüsselikapsa-tomati supp kanaga

Brüsselikapsa-tomati supp kanaga

20

Koostisosad:

  • kana 150 g ~1 peopesa
  • riis 40 g ~3 supilusikat (keetmata)
  • tomat 120 g ~1 keskmine
  • kapsas 100 g ~1 peotäis
  • kookosõli 5 g ~½ teelusikat
  • ürdisool (Santa Maria) maitse järgi
  • herbamare (Santa Maria) maitse järgi
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1. Lõika kanaliha väikesteks tükkideks.
2. Prae kana pannil kookosrasvaga umbes 3 minutit, kuni liha on kergelt pruunistunud. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Samal ajal tükelda kapsas ja tomat.
4. Lisa tükeldatud kapsas ja tomat pannile kana juurde, prae veel umbes 2 minutit.
5. Vala peale vett (silma järgi – niipalju, kui suppi soovid).
6. Lisa pestud riis ja keeda tasasel tulel 10–15 minutit, kuni riis on pehme.
7. Maitsesta valmis supp Herbamare ürdisoolaga.
Kalorid:375
Rasvad:8 g
Valgud:36 g
Süsivesikud:39 g