Valmistamine:1. Lõika liha väikesteks tükkideks ja pane keema soolaga maitsestatud vette. Keemise ajal eemalda vaht, püüdes puljongit võimalikult vähe kaotada.
2. Koori kartul, porgand ja sibul, lõika need kuubikuteks. Riivi toores peet ja lõika kapsas õhukesteks ribadeks.
3. Lisa kartul keevasse lihapuljongisse. Pruunista pannil porgand, peet ja sibul oliiviõlis 2–3 minutit ning lisa need potti.
4. Haki maitseroheline ja küüslauk. Viiluta leib ja soovi korral rösti.
5. Lisa supipotti kapsas, praetud köögiviljad, maitseroheline, küüslauk ja loorberilehed. Lase keema, alanda kuumust ja keeda seni, kuni kartul, liha ja peet on pehmed. Maitsesta soola ja musta pipraga.
6. Serveeri supp hapukoore ja leivaga, soovi korral lisa peale värsket maitserohelist.