Koduleht » Retseptid » BBQ liha

BBQ liha

5

Koostisosad:

  • veiseliha või sealiha (grillimiseks sobiv) 160 g ~1 peopesa
  • bbq kaste 5 g ~1 tl
  • porgand 80 g ~1 väike
  • valge kapsas 100 g ~1 peotäis
  • hapukoor 40 g ~2 sl
  • maisitõlvik 150 g ~1 väike
  • või 5 g ~1 tl
  • sool ja must pipar ⚫ maitse järgi
Valmistamine:1. Määri liha BBQ kastmega kokku, kasuta 1spl kastet ca 500g liha kohta või 1tl ca 250g liha kohta ning lase seista mõned minutid. Ideaalis marineeri liha juba eelneval päeval.
2. Küpseta liha ahjus grillrežiimil 200 kraadi juures või grilli tulel seni kuni liha valmis on.
3. Senikaua riivi porgand, lõika kapsas peeneteks ribadeks ning sega hapukoorega kokku, maitsesta soola ja pipraga.
4. Grilli tulel või prae pannil maisitõlvikut 3-5 minutit, pöörates seda, et iga külg saaks kuumust, peale küpsetamist määri peale või ja maitsesta soolaga.
5. Serveeri liha salati ja maisiga.
Kalorid:420
Rasvad:15 g
Valgud:33 g
Süsivesikud:37 g