oliiviõli 10 g ~1 supilusikatäis (pannile ~2–4 mm kiht)
kookosõli 5 g ~1 teelusikas
sidrunimahl 10 g ~veerand sidrunit
ürdisool (Santa Maria) näpuotsaga
sool ja must pipar (Santa Maria) ️ näpuotsaga
Valmistamine:1. Pane ahi grillrežiimil 200 kraadi juurde soojenema.
2. Pese ja koori kartul ning lõika sellest kuni 1 cm paksused viilud. Vala ahjupannile oliivõli (umbes 2-4mm õlikiht) ning aseta kartuliviilud lapiti õlisse.
3. Küpseta kartuleid ahjus 10 minutit või kuni need on kuldpruunid, seejärel pööra viilud ümber ja küpseta veel 10 minutit.
4. Samaaegselt lõika avokaado pooleks, puhasta lusikaga, püreesta ja maitsesta soola, pipra ja värskelt pressitud sidrunimahlaga. Tükelda paprika.
5. Pane pann tulele ja aja kookosõli kuumaks.
6. Tükelda kanafilee ja prae kuumal pannil, maitsesta ürdisoolaga.
7. Serveeri kartulimedaljonid avokaadokreemi ja kanaga, kaunista tükeldatud paprikaga.