Koduleht » Retseptid » Ahjukana tomati-mozzarella salatiga

Ahjukana tomati-mozzarella salatiga

15

Koostisosad:

  • kanafilee 140 g ~1 filee
  • oliiviõli 10 g ~1 tl
  • sool maitse järgi
  • must pipar (Santa Maria) maitse järgi
  • oregano (Santa Maria) maitse järgi
  • tomat 120 g ~1 suur
  • mozzarella 60 g ~1/2 palli
  • basiilik maitse järgi
  • punase veini äädikas 10 g ~2 tl
  • mesi 5 g ~1 tl
Valmistamine:1. Pane ahi soojenema 200 kraadi peale.
2. Sega kokku sool, pipar, oregano ja oliiviõli ning hõõru kana siis sellega üle.
3. Tõsta kana ahju ja küpseta 15-20 minutit.
4. Senikaua viiluta tomat ja mozzarella juust ning nopi basiiliku lehed vartelt. Laota tomat, mozzarella ja basiilik kihiti taldrikule ning raputa peale soola ja pipart.
5. Sega punase veini äädikas ja mesi (NB! lisa mett vähehaaval).
6. Serveeri kana tomati-mozzarella salatiga, nirista peale punase veini äädika-mee kaste.
Kalorid:295
Rasvad:9 g
Valgud:13 g
Süsivesikud:40 g