Koduleht » Retseptid » Ahjukana kreemja lillkapsaga

Ahjukana kreemja lillkapsaga

25

Koostisosad:

  • kana 180 g ~1 suur filee
  • lillkapsas 160 g ~3–4 õisikut
  • paprika 80 g ~½ paprika
  • tomat (kirsstomatid) 120 g ~1 peotäis
  • petersell 5 g ~väike peotäis
  • vahukoor 80 g ~5 supilusikat
  • meresool (Santa Maria) maitse järgi
Valmistamine:

1.Prae kana pannil 3-4 minutit, siis pööra ümber ning keera kuumus maha, maitsesta soola ja paprikapulbriga.
2.Senikaua tükelda lillkapsas ja paprika kahe ampsu suurusteks tükkideks ja pese kirsstomatid.
3.Aseta kanatükid, lillkapsas ja tomat küpsetusvormi, vala peale pannile järelejäänudnud kanarasv ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 20minutit.
4.Senikaua haki petersell ja kui ahjuroog on valmis, siis tõsta välja esmalt kana, siis vala vahukoor küpsetusvormi ja sega lillkapsa ja tomatiga ning serveeri kanaga, soovikorral maitsesta soolaga.
Kalorid:525
Rasvad:31 g
Valgud:43 g
Süsivesikud:16 g