2 tervislikku retsepti vastlapäevaks
Vastlapäev tähendab kolme asja: kiiret ja pikka liugu (sel aastal on lund eriti luksuslikult!), hernesuppi ja vastlakuklit!
Kuna aga Sinu jaoks on tervislik toitumine normaalne elu osa (mitte järjekordne dieet) ja Sa soovid püsida õigel kursil ning võtta kaalust alla, siis pakun Sulle omalt poolt selleks igati salendavad, maitsvad ja lihtsad tervislikud retseptid klassikalistest vastlapäevaroogadest.
Kui Sul pole veel liitumist, siis liitu kohe ja kasuta sooduskoodi VASTLAPÄEV, millega saad minu toitumiskava 33% soodsamalt, hind alates 7,26€/kuu. Pakkumine kehtib kuni 13.02.
Hõrk herne-spinatisupp
See supp on minu toitumiskava osa ja valmib sama kiiresti nagu üks kiire liug! Kogusest piisab ühele sööjale.
Koostisosad
- 150-200g külmutatud herneid
- peotäis värsket spinatit
- 30g peekonit/suitsusinki/suitsukala
- natuke porgandit ja valget sibulat
- 1 spl hapukoort
- soola
- musta pipart
- vett
Valmistamisõpetus:
- Pane külmutatud herned veega potti ja lisa natuke soola, kuumuta keemiseni ning lase tasasel tulel 2-3 minutit keeda. Senikaua tükelda porgand, sibul ja peekon.
- Prae peekonit pannil 3 minutit ning seejärel lisa porgand ja sibul ning prae edasi 2-3 minutit (kui teed supi suitsukalaga, siis prae kookosrasvas 2-3 minutit ainult porgandit ja sibulat).
- Püreesta herned ja värske spinat blenderis või saumikseriga, maitsesta soola ja musta pipraga.
- Vala herne-spinati püree supikaussi ning aseta peale porgandilaastud, sibulakettad ja valitud valguallikas, serveeri hapukoorega.
Mulle maitseb! Kuidas Sulle?
Kreemja kattega vastlagalett
Proovi sel aastal midagi uut vastlakuklite asemel. Pakun Sulle välja tervislikuma alternatiivi vastlakuklitele - vastlagaletid! :-)
Koostisosad
- Riisigaletid
- 50g 5% kohupiim
- 100g vahukoor 35%
- 1 tl mett (kreemi jaoks)
- 1-2tl mett (jõhvikamoosi jaoks)
- 1-2tl sidrunimahla (kreemi jaoks)
- 1-2tl sidrunimahla (jõhvikamoosi jaoks)
- Vanilje, maitse järgi
- 50g külmutatud jõhvikaid
Kreemi valmistamine:
- Vahusta vahukoor ja sega kohupiimaga
- Kui segu on valmis siis lisa mesi, sidrunimahl, vanilje
- Sega kreem hoolikalt läbi, et maitsed seguneksid.
Jõhvikamoosi valmistamine
- Pane külmutatud jõhvikad 20 sekundiks kuuma vette
- Kurna jõhvikad
- Purusta jõhvikad saumiksriga, lisades mett ja sidrunimahla maitse järgi.
Serveeri kreem ja moos riisigaletil. Head nautimist!
Sinu toitumisnõustaja
Erik Orgu
Täpselt nii lihtsad, maitsvad ja kiired retseptid on minu salendavas toitumiskavas, kus saad luua endale sobiva nädala menüü ja süüa soovi korral süütundeta vaid magusaid roogasid.
Sul ei ole veel liitumist? Liitu kohe, kasutades sooduskoodi VASTLAPÄEV ja saad kava 33% soodsamalt, hind alates 7,26€/kuu. Pakkumine kehtib kuni 13.02.
Eripakkumine lugejale
Tore, et lugesid blogi läbi, loodan, et said kasulikku infot ja inspiratsiooni. Tänutäheks annan Sulle võimaluse liituda HÕBE või KULD paketiga 20% soodsamalt :). Kiirusta, parem vorm ja enesetunne ootab!
Liitu hõbedaga Liitu kullagaEripakkumine lugejale
Tore, et lugesid blogi läbi, loodan, et said kasulikku infot ja inspiratsiooni. Tänutäheks annan Sulle võimaluse liituda HÕBE või KULD paketiga 20% soodsamalt :). Kiirusta, parem vorm ja enesetunne ootab!
Liitu hõbedaga Liitu kullaga