1. Pane pott tulele, lisa oliivõli, kuubikuteks lõigatud sibul. Kuumuta sibulat seni, kuni sibul on muutunud klaasjaks, lisa riis ja valge vein.
2. Keeda seni, kuni valge vein on peaaegu ära aurustunud. Lisa kalapuljong, samal ajal kogu aeg segades, kuni riis on pehmeks ja kreemjaks muutunud. Kõige
lõpus lisa parmesani juust ja eelnevalt praetud ja maitsestatud kõrvitsakuubikud (kõrvitsakuubikud maitsesta sidrunikoore, soola, pipraga, jäta kõrvits pooltooreks ).
3. Maitsesta kammkarbid soola, pipra ja apelsinikoorega ja seejärel grilli.
4. Tõmba kurgist koorimisnoaga pikad laastud. Haki münt, koriander ja tšilli peenikesteks ribadeks. Maitsesta salat laimimahla, mee, soola ja oliivõliga.